Kemetyl 10 Liter Adblue

Kemetyl AdBlue 10 Liter koop je bij 0800-oliekopen.nl.

✔ Smeermiddelen voor elk budget

✔ Vandaag besteld, morgen in huis

✔ Advies nodig?

Bel gratis 0800-654356736.

Beschikbaarheid:
Op voorraad
product-banner
€22,35
Incl. btw

Met het revolutionaire milieuvriendelijke AdBlue wordt het schadelijke NOx (stikstofoxiden) uit de uitlaat van dieselauto’s omgezet in het niet-schadelijke stikstof en waterdamp. Een AdBlue dieselauto is daardoor in staat om aan de emissiecode Euro6 te voldoen, wat de laatste jaren verplicht is. Daarom worden er tegenwoordig dan ook Adblue dieselauto’s gefabriceerd, want oudere modellen diesels ombouwen is niet mogelijk.

De dieselrijder wordt steeds meer tegemoet gekomen als het gaat om gebruiksgemak en zelf kunnen aanvullen. Zodra het waarschuwingslampje op het dashboard het aangeeft, is er een bijvulbeurt nodig. Samen met de opkomst van moderne roetfilters is de de dieselauto daarmee ‘future proof’ gemaakt als we letten op onze gezondheid en het milieu. Het Zweedse merk Kemetyl en hun populaire 10 liter cans AdBlue zijn daardoor zeer gewild onder diesel eigenaren die AdBlue willen kopen.

Alle voordelen van AdBlue nog even op een rijtje

  1. AdBlue is een heldere, niet giftige en veilige ureumoplossing in gedemineraliseerd water.
  2. Het voldoet aan de verplicht Euro 6 standaard voor diesels.
  3. Het kan niet exploderen, is niet ontvlambaar en is onschadelijk voor het milieu.
  4. AdBlue valt in de categorie vervoerbare vloeistoffen met minimaal risico.
  5. AdBlue is inmiddels gemakkelijk en veilig bij te vullen door de automobilist zelf. De navulling verloopt hetzelfde als een tankbeurt bij een dieselauto.
  6. De AdBlue prijs ligt misschien relatief hoog, maar een onderzoekje naar AdBlue kopen loont de moeite, zeker bij online aanschaffen in een webwinkel.

AdBlue van Kemetyl: beter voor uw gezondheid en het milieu door SCR

De AdBlue van Kemetyl is gemaakt op basis van de SCR-technologie, die garandeert dat de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) met meer dan drie kwart wordt verlaagd. Aanvankelijk werd bijvullen gedaan door garages, tegenwoordig kan ook de particulier het in eigen beheer doen. Prettig bij het kopen van een can Kemetyl 10 liter AdBlue is dat u er een speciale schenktuit bij ontvangt.

De voordelen van de bijgeleverde schenktuit bij het kopen van Keretyl AdBlue:  

  1. U kan dan niet meer morsen.
  2. In geval van knoeien geen vieze chemische luchtjes ontstaan.
  3. De AdBlue kan niet met de buitenlucht in aanraking komen, dus kristallisatie in daardoor niet mogelijk.
  4. Vanwege de milieuvriendelijke opzet kunt u bij eventueel contact met Kemetyl AdBlue gewoon uw handen wassen met leidingwater voor verwijdering.

Eigenaren van een eigentijdse dieselauto’s zullen er inmiddels mee bekend zijn: de combinatie dieselauto met de AdBlue principes zijn erg gebruiksvriendelijk. Zo kan u op het dashboard zien hoe de stand van zaken is tijdens zowel autoritten als het bijvullen zelf. Ook is er een handig refill knop. Net als bij een benzinetank slaat de handeling van het bijvullen van de AdBlue vanzelf af op het moment dat de dieselauto voldoende heeft. Ideaal dus dat de mogelijkheid voor het zelf vullen van AdBlue in je diesel tegenwoordig de gang naar de garage overbodig maakt.

Informatie over de Kemetyl Adblue emissie norm & SCR

Sinds september 2014 zijn autofabrikanten verplicht zich te houden aan de emissienorm Euro 4 en later Euro 6, om de CO2 uitstoot en het brandstofverbruik te beperken. Daarom kozen alle merken van personenauto’s en vrachtwagens voor hun toekomstige diesels voor de combinatie van SCR (selectieve katalytische reductie) en het additief AdBlue. Vrij vertaald worden dan de meest schadelijke stoffen uit uitlaatgassen omgezet in onschadelijke. Door middel van AdBlue kunnen dieselauto voortaan voldoen aan de gestelde Euro 6 norm.

Waar kan ik voor een lage prijs goedkoop Kemetyl AdBlue online kopen?

AdBlue maakt het verbruik voor een dieselrijder wel iets prijziger. Zaak is dan om uit de zoeken bij welke online aanbieder u voordelig AdBlue van een merk als Kemetyl kunt kopen, voor het vinden van de beste AdBlue prijs.

Het antwoord is simpel en eenvoudig: omdat wij van webshop 0800 Oliekopen volledig achter het gebruik van AdBlue van Kemetyl staan en mens- en milieuverantwoord ondernemen, treft u bij ons het online kopen van een 10 liter can een écht lage prijs. daarnaast is elke bestelling boven een bedrag vanaf 50 euro vrij van verzendkosten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »