Blog

Problemen olieverbruik Audi TFSI

  • Geplaatst op

Iedereen wil natuurlijk zo veel mogelijk auto voor zo min mogelijk geld. Daarbij horen natuurlijk lage kosten voor de noodzakelijke olie, want die koopt iedereen natuurlijk het liefst tegen een gunstige prijs. Ideaal is uiteraard een auto met een laag olieverbruik, alleen speelt er zich in deze tijden van zuinig autorijden iets vreemds af: de problemen olieverbruik Audi TFSI. Dit is slecht voor uw auto en slecht voor het milieu.

Wat is API?

  • Geplaatst op

Het American Petroleum Institute is een organisatie welke technische standaards ontwikkeld voor de olie-, gas- en petrochemische industrie.

Wat is de ACEA?

  • Geplaatst op

De ACEA is de Europese Automobiel Organisatie die de motorolie voorschriften voor de Europese markt bepaald. ACEA maakt in de motorolievoorschriften onderscheid met de letters A, B, C en E voor het type motorblok.

Wat is SAE?

  • Geplaatst op

Society of Automotive Engineers. Dit is de internationale organisatie (opgericht in 1911) welke de norm voor de motorolie-viscositeit heeft vastgelegd. De viscositeit geeft aan hoe vloeibaar de motorolie is. Denkende hierbij aan 10W40, 5W40 en 5W30. De complete lijst vind je onderaan deze pagina.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »