10W50 motorolie

×
Viscositeiten
Samenstelling

10W-50 motorolie kopen bij 0800-oliekopen

Gebruikt de motor in uw auto 10W-50 motorolie en wilt u nieuwe olie kopen? Op 0800-oliekopen.nl koopt u 10W-50 motorolie van MPM: topkwaliteit olie voor de scherpste prijs. 10W-50 motorolie is ook verkrijgbaar in voordeelverpakking! Koopt u 10W-50 motorolie op werkdagen vóór 14.00 uur, dan kunt u uw olie de volgende dag al tegemoet zien. Bestellingen vanaf 50 euro verzenden wij gratis!

Wat is 10W-50 motorolie en welke voordelen heeft deze olie?

10W-50 motorolie is een volledig synthetische high performance racing motorolie. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor motoren met een natuurlijke aanzuiging of met turbolading. De 10W-50 motorolie is speciaal geformuleerd voor high performance multi-kleppen-motoren en biedt uitstekende bescherming tegen wrijving. Tevens zorgt deze olie voor een superieure smeerfilm bij hoge toerentallen.

Welke 10W-50 olie heeft de motor in mijn auto nodig?

Raadpleeg het instructieboekje (de handleiding) van uw auto om de specificaties te zien die door de fabrikant van uw auto wordt voorgeschreven. Neem voor advies of bij verdere vragen gerust contact op met ons of met uw dealer!

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »