0W30 motorolie online kopen bij 0800-oliekopen

Verhelp de nachtmerrie van elke ondernemer die met vrachtauto’s werkt: een truck die onderweg bijna of helemaal stil staat of in een werkplaats belandt. Het kan u veel geld kosten en het zal uw klanten opvallen dat het transport niet vlekkeloos verloopt. Zorg daarom altijd voor een ruime voorraad van de motorolie met de viscositeit die past bij uw wagenpark.

Snel en makkelijk 0W30 olie kopen die is afgestemd op de zware belasting van vrachtwagens doet u online bij de webwinkel 0800-oliekopen.nl. Wij zijn een webwinkel van ervaren mensen uit de olie-industrie die precies weten wat u wil.

Wij bieden u tegen scherpe prijzen vier populaire soorten 0W30 motorolie voor vrachtwagens aan van de twee merken die wij voeren: Mobil 1 en MPM. Wie de 0W30 motorolie voor trucks vóór 14.00 uur bestelt, heeft de bestelling de volgende werkdag al in huis. Slimme kopers slaan wat meer in, want vanaf de 50 euro vervallen de verzendkosten!

Goede prestaties van 0W30 voor vrachtauto’s van onze merken Mobil 1 en MPM

Gelukkig is er tegenwoordig veel keuze in het belang van uw portemonnee, het milieu en de levensduur van de auto. Uiteraard is al het aanbod in lijn met de laatste strenge emissiewetgeving.

Wist u dat de industrie steeds vaker 0W30 adviseert voor voertuigen die vroeger nog op 5W30 liepen? Profiteer van de toegenomen kennis in de olie-industrie en zorg voor de juiste match met uw vrachtwagens. 0800-oliekopen.nl zorgt vervolgens voor een scherpe prijs en snelle service!

Drie voordelen van 0W30 gebruiken

  1. Een dunnere olie zoals 0W30 genereert minder weerstand, waardoor de motor van een truck efficiënter draait en minder CO2 uitstoot heeft.
  2. De oliegeladen delen van auto’s zijn beter beschermd door het uitzonderlijke reinigend vermogen en het opvangen van plekken in de motor die doorgaans als eerste slijtage laten zien.
  3. Naast betere prestaties en betere bescherming geldt dat als 0W30 motorolie wordt gebruikt in vrachtauto’s waarbij dit wordt geadviseerd het brandstofverbruik aanmerkelijk zal dalen.

Of u nou een lichte bedrijfswagen heeft of een zware truck, stilstand is achteruitgang. Met de door ons geselecteerde 0W30 oliesoorten voor vrachtwagens zorgen voor gegarandeerde doorstroom in uw logistiek en verlaging van de hoge lasten.

1. MPM 0W30 Premium Synthetic Longlife 2

Speciaal ontwikkeld voor VAG-motoren en zeer geschikt voor voertuigen uit bepaalde bouwjaren.

2. MPM 0W30 Premium Synthetic

Verplicht gesteld voor sommige motoren. Populair door de voordelen op het vlak van brandstofbesparing. Het betreft hier een volledig synthetische low SAP olie voor zowel diesel als benzine, voorzien van een systeem voor uitlaatgasnabehandeling.

3. MPM 0W30 premium Synthetic A5/B5

Een eveneens zeer brandstofbesparende olie die geschikt is voor veelal vrachtwagens van een recent bouwjaar. Wordt standaard voorgeschreven door diverse automerken.

4. Mobil 1 – ESP 0W30

Een paradepaardje van dit merk. Volledig compatible met de laatste generatie DPF’s (Diesel Particulate Filters) en CAT’s (Gasoline Catalytic Converters). Dit type biedt u uitzonderlijke prestaties op te vlak van verlenging van de levensduur van de vitale onderdelen van het motorblok, het minimaliseren van het
verbruik van brandstof en efficiëntie in de emissiesystematiek bij zowel dieselauto’s als benzine-auto’s.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »