Motorolie voor trucks

×
Viscositeiten
Samenstelling
Incl. btw

Motorolie kopen? Makkelijk, snel en goedkoop bij 0800-oliekopen.nl!

Hebben uw trucks motorolie nodig? Bestel het bij 0800-oliekopen.nl: scherp geprijsd, vanaf € 50,- gratis verzonden (m.u.v. AdBlue) én snel geleverd, zodat uw vrachtauto’s snel weer op weg kunnen. Bij 0800-oliekopen.nl kunt u ook terecht voor extra scherp geprijsde grote hoeveelheden motorolie en andere olie die nodig is om uw trucks in topvorm te houden!

Transportsector opgelet: met goede motorolie bespaart u meer kosten dan u denkt!

Wist u dat goede motorolie bijdraagt aan efficiënter werken in de transportsector? Goede motorolie voorkomt slijtage van de motoren van uw wagenpark en verlaagt daarmee uw onderhoudskosten, terwijl de levensduur van uw wagenpark juist wordt vergroot. Daarnaast zorgt goede motorolie ook voor een lager brandstofverbruik. Tel uit je winst!

Motorolie in allerlei soorten en maten

Motorolie is er in vele soorten (minerale motorolie, semi-synthetische motorolie en volledig synthetische motorolie), maten (van kleine flacons tot vaten van meer dan 200 liter) en diktes (de zogeheten viscositeit van de motorolie). Om je truck in topconditie te houden is het van groot belang om de juiste motorolie te gebruiken.

Welke motorolie heb ik nodig?

Benieuwd welke motorolie het best is voor jouw truck? Raadpleeg het instructieboekje of neem contact met ons op voor olieadvies.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »