5W30 motorolie voor vrachtwagens

×
Viscositeiten
Samenstelling
Incl. btw

5W30 motorolie kopen voor uw truck

Als u afhankelijk bent van uw vrachtwagen, moet deze uiteraard betrouwbaar en efficiënt werken. Gelukkig spelen producenten van motorolie daarop in door speciale oliën op de markt te brengen. Op basis van jarenlang onderzoek in testlabs leverde dit motorolie op voor zware toepassingen, aangepast aan de Euro 6 emissieregels maar ook als uw voertuigen nog onder euro 5 zouden vallen. Beter dan ooit kan de
nieuwe generatie motorolie voor vrachtwagens het motorblok beschermen, de betrouwbaarheid vergroten en daarmee uw bedrijfskosten verlagen.

Onze in olie gespecialiseerde webshop biedt u twee populaire merken: MPM en Mobil 1. Voor elke vervoerscategorie, of het nu vrachtauto’s, motorfietsen, personenauto’s of landbouwvoertuigen zijn, 0800-oliekopen.nl kan het u leveren. Wij hebben verschillende hoeveelheden in ons assortiment en u kunt kiezen uit een can of een flacon. Daarnaast raden we u aan om gelijk meer dan één dosis te bestellen,
want bij een bestelling van boven de 50 euro hoeft u namelijk geen kosten voor verzending te betalen!

Een ander pluspunt van onze oliewebwinkel: voor twee uur besteld is de volgende werkdag in huis. Handig is ook als u een klantprofiel aanmaakt, dan is uw adres opgeslagen en kunt u op een makkelijke manier terugkijken in uw bestelhistorie.

De voordelen van 5W30 olie voor vrachtauto’s

Deze synthetische motorolie heeft een uitstekend reinigend vermogen. Daarnaast werkt deze olie zeer beschermend voor de vitale delen van de motor. Dit betekent minder reparaties en een langere levensduur. Vuil krijgt minder kans omdat het minder goed kan vastkoeken. De motor blijft dus in topconditie en doordat hij minder hard hoeft te werken is er minder brandstof nodig.

Ook is de olie van Mobil 1 en MPM die u bij onze webshop kan kopen uitvoerig getest op het realiseren van een lage uitstoot, uiteraard volgens de laatste Euro 6 norm. Er zijn types die zowel matchen met het DPF roetfilter (diesel) als de katalysator (benzine). Als u zeker weet dat u olie van de juiste viscositeit heeft, zoals staat omschreven in de gebruikshandleiding van de vrachtwagen, zal ook het verbruik afnemen. Zeker voor u als eigenaar van één of meer vrachtwagens is dat natuurlijk een mooie opsteker, omdat door de lange afstanden op de weg de kosten van een voertuig erg hoog kunnen zijn. Ontdek welk type van onze 5W30 het beste werkt voor uw truck.

Motorolie met viscositeit 5W30 variërend van 1 tot 208 liter

U kunt bij ons een can of flacon met motorolie kopen van viscositeitsgehalte 5W30 voor vrachtwagens variërend van 1 tot 208 liter. Wij bieden u 19 types, dus er zit altijd wel een geschikte bij voor uw wagenpark. Diverse soorten zijn speciaal geformuleerd om te voldoen aan specificaties van vrachtwagenproducenten als Scania of DAF. Bovendien gaat het hier om olie speciaal voor de zware en

langdurige toepassingen van een vrachtauto. Het kent een vlottere circulatie door de vrachtwagenmotor dan minerale oliën. Investeren in kwalitatief goede olie betaalt zichzelf altijd terug, bijvoorbeeld omdat de kosten voor brandstof aanzienlijk zullen verlagen.

Heeft u vragen of verlangt u meer informatie? Bel met onze helpdesk of stuur een e-mail.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »