TRUCKS 10W40

Voor motorolie van bijvoorbeeld het gangbare 10W40 bent u bij webshop 0800-oliekopen.nl aan het goede adres. Door onze kennis en ervaring op het vlak van advies en verkoop kunnen wij u garanderen dat we topproducten in ons assortiment hebben die passend zijn voor veel vrachtauto’s.

Als u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met onze helpdesk om uw mogelijkheden te bespreken voor uw gemotoriseerd materieel. Bedenk dat een goede verantwoorde keuze voor smeermiddelen van verstrekkend belang is voor uw bedrijfsprocessen en dus ook de tevredenheid van uw klanten. Kies daarom de juiste olie om uw wagenpark optimaal te laten functioneren.

Kies de juiste motorolie voor de truck, zoals 10W40 voor vrachtwagens

Een goede oliekeuze is essentieel voor de conditie en de prestaties van de automotor. In de oorspronkelijke handleiding van uw vrachtauto zal een advies voor oliegebruik voorkomen. Desgewenst kunt u deskundig advies inwinnen door contact op te nemen met onze helpdesk.

Wij staan tijdens kantooruren voor u klaar voor advies en verkoop. Onze webwinkel voert het toonaangevende oliemerk Mobil 1. Daarnaast hebben wij het iets voordeliger merk MPM, dat ondanks het lage prijskaartje naar ons oordeel behoorlijke prestaties neerzet. Onze webshop kan altijd makkelijk inspelen op behoeftes van klanten door een ruim voorraadbeheer. Op die manier kunnen wij u altijd tevreden stellen.

Vaste klanten kiezen vaak voor het aanmaken van een eigen account. Hierdoor hoeft u dan maar eenmalig uw NAW-gegevens in te voeren en kunt u de bestelling uit het verleden op een gemakkelijke manier terugzien.

De eigenschappen van 10W40 voor trucks

  • Goede bescherming tegen corrosie.
  • Minder kans op hechting van vuil en slib.
  • Langere levensduur voor de vrachtauto en minder reparaties.
  • Lager brandstofverbruik en dus ook minder uitstoot va CO2.
  • Aanwezigheid van krachtige antioxidantmiddelen voor zuurneutralisatie, voor een nog betere bescherming van delen van het motorblok.

De 3 populairste opties voor 10W40 voor vrachtauto’s in onze webwinkel

1. Mobil 1 Delvac XHP ESP 10W40

Synthetische diesel motorolie voor een goede smering met lage emissie, met behoud van de viscositeit bij hoge temperaturen en beheersing van de vluchtigheid. Door verschillende goedkeuringen en specificaties kan dit olietype worden gebruikt voor gemengde wagenparken. Pluspunten zijn de goede indikkingsbescherming, de neerslagvorming hij een hoge temperatuur en de uitstekende schuringswerende
kenmerken. Leverbaar in het wat grotere 20 literformaat.

2. Mobil 1 Delvac XHP Extra 10W40

Ontworpen voor diesels die veel zware toepassingen moeten verrichten. Dit type bevat een goede vloeibaarheid bij een lage temperatuur, een behoud van viscositeit bij een hoge temperatuur, een goede vluchtigheidsbeheersing en een verlaging van de brandstofbehoefte. De Delvac XHP voldoet aan de zware eisen die worden gesteld aan krachtige lage emissie dieselmotoren.

3. MPM 10W40 Premium Synthetic Diesel

Een volledig synthetische premium olie voor bedrijfsauto’s, bestemd voor de meeste Euro 5 en Euro 6 types. Producenten van trucks en bedrijfswagens adviseren deze olie voor tal van doeleinden in het wegverkeer, de landbouwsector en het grondverzet. Ook biedt het een verlengde verversingstermijn. Producenten als Scania, Deutz, MAN en Mack bevelen deze olie aan voor bepaalde courante
autotypes uit hun stal.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »