10W30 motorolie voor vrachtwagens: Mobil 1 & MPM Oil

×
Viscositeiten
Samenstelling

Vrachtauto motorolie kopen met de viscositeit 10W30

Motorolie speelt een belangrijke rol bij elk bedrijf dat met vrachtwagens en transport van doen heeft. Vanwege milieuwetgeving en kostenbeheersing is het tegenwoordig steeds belangrijker om een verantwoorde keuze in uw smeermiddelen te maken vanwege de vele voordelen die dit kan bieden.

De industrie speelt hier uiteraard goed op in, want de oliekeuze wordt niet alleen steeds diverser maar ook steeds beter. Twee merken waarover het Nederlands bedrijfsleven erg tevreden is voeren wij dan ook graag in onze webwinkel voor olie: Mobil 1 en MPM.

Ontdek of uw vrachtauto de viscositeit 10w30 heeft

De mensen achter webshop 0800-oliekopen.nl hebben een verleden in de oliesector en weten precies wat ondernemers met vrachtauto’s willen hebben. Afhankelijk van wat een autoproducent in de basispapieren stelt, kiezen veel truckers daarom voor het kopen van motorolie met een viscositeit van 10W30.

Deze viscositeitsindex geeft de mate van stroming aan van de olie, dit is bepalend voor het smeringsgehalte. Het getal tien staat voor de vloeibaarheid bij een koude temperatuur, de W staat voor Winter. In de productcategorie op deze pagina treft u 10W30 speciaal bestemd voor de zware activiteit van trucks en vrachtwagens. Dit garandeert anti-slijtage eigenschappen, bescherming van bewegingsdelen in de motor, minder reparaties en een hogere levensduur. De tijden dat iedereen zo maar wat olie gebruikte liggen inmiddels ver achter ons!

Voor vragen over smeermiddelen kunt u contact met ons opnemen

Wilt u weten welke olie u moet gebruiken in uw vrachtauto? Aan hoeveel liter bijvulling heeft een motor behoefte? Welk smeerinterval ligt voor de hand? Als u vragen heeft kunt u via e-mail of telefoon contact opnemen met de klantenservice van 0800-oliekopen.nl. Neemt u verder gerust een kijkje op deze pagina. U vindt hier snel een passende motorolie voor uw truck van Euro VI en eerder.

Omdat bedrijven met vrachtauto’s vaak grote partijen, veel liters of bulkpartijen wensen, hebben we de hoeveelheden die onder afnemers het populairst zijn te koop in de webshop. Vooral de opties met een grote literinhoud zijn in trek. De prijs lijkt misschien hoog, maar per saldo betaalt u minder. Hieronder ziet u een korte beschrijving.

Drie populaire soorten 10W30 olie voor vrachtverkeer

1. MPM 10W30 Extra High Performance Truck Fuel Economy.

Een populaire ACEA E9 motorolie voor diverse bedrijfsauto’s. Verkrijgbaar in de optie 20 liter. Voor de veeleisende trucker die iets goed wil gebruiken is dit een speciale high performance editie voor het zware werk in combinatie met een lage emissie. Geschikt voor Euro 4 en Euro 5, dus ook compatible met de iets minder recente voertuigen op diesel.

2. Mobil 1 Delvac Super 1400 10W30.

In een grootverbruikblik van 208 liter zit deze high performance olie voor diesels waarvan het uiterste van hun capaciteit wordt gevraagd. Een multigrade type die een bescherming heeft tegen indikking, een hoge
temperatuurafzetting kent en corrosie tegenhoudt. Door autoproducenten wordt deze olie geadviseerd in zowel het on-highway vrachtvervoer als off- highway (landbouw, steenkoolmijnen enz.).

3. Mobil 1 Delvac MX ESP 10W30.

Een betrouwbare motorolie voor de zwaarste terrein- en snelwegtoepassingen. Geschikt voor zowel de nieuwere als oudere automodellen en leverbaar met een inhoud van 208 liter.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »