Boten en watersport

Boten en watersport

Wat is er nu fijner dan het moment waarop u - op de allereerste mooie dag van het jaar - uw sloep te water mag laten? Met leuk gezelschap en een goed gevulde koelbox is het op het water puur genieten. De wind die door uw haren waait en het prachtige uitzicht geven u het gevoel dat u de hele wereld aankunt. Als varen uw passie is, dan bent u vast trots op uw (motor)boot of schip. En terecht! Als booteigenaar is het daarom belangrijk dat u de levensduur van uw geliefde vaartuig verlengt door deze goed te onderhouden. Bescherm uw boot tegen weer en wind met de motorolie van 0800-oliekopen!

Motorolie voor uw geliefde boot


De (buitenboord)motor is het kloppende hart van uw boot. En zoals u weet: oude liefde roest niet, wanneer u de motor van uw boot genoeg aandacht geeft. Om uw boot in topconditie te houden, is het belangrijk om het juiste smeermiddel te gebruiken. U wilt immers voorkomen dat uw motor slecht functioneert en voor problemen zorgt. Wanneer u gebruikmaakt van motorolie, speciaal bestemd voor boten, voorkomt u onverwachte verrassingen op het water.

Let erop dat u de motorolie van uw boot regelmatig ververst. Doe dit bijvoorbeeld tijdens het winterklaar maken van uw boot.

MPM Marine producten

Naast de Automotive lijn, biedt MPM ook al een lange tijd een compleet assortiment aan met hoogwaardige producten voor de watersport: de MPM Marine lijn. Al deze producten zijn goedgekeurd door de motorenfabrikant en geschikt voor uw zeilboot, dieselmotor boot, of benzine boot. Deze lijn bestaat uit de volgende producten:

MPM olie bestellen bij 0800-oliekopen.nl

Bestel eenvoudig het gewenste type motorolie voor uw boot bij 0800-oliekopen.nl. De producten zijn te verkrijgen in verschillende volumes, van een flacon met een inhoud van 1 liter tot aan jerrycans gevuld met 205 liter motorolie. Maak gebruik van deze producten en u - en uw boot - kunnen weer leven als een vis in het water!

Bekijk de folder voor een overzicht van alle producten uit de MPM Marine Lijn.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »