0W-20 motorolie kopen bij 0800-oliekopen

Wilt u 0W-20 olie kopen voor de motor in uw auto? Op 0800-oliekopen.nl vindt u 0W-20 motorolie van topkwaliteit voor de scherpste prijs, ook in voordeelverpakking! 0W-20 motorolie is bij ons verkrijgbaar van de bekende merken Mobil 1 en MPM. Koop uw 5W-40 motorolie op werkdagen vóór 14.00 uur, dan ontvangt u uw olie de volgende dag al thuis. Vanaf 50 euro verzenden wij uw bestelling gratis!

Wat is 0W-20 motorolie en wat zijn de voordelen van deze olie?

0W-20 motorolie is een volledig synthetische motorolie met een zeer lage viscositeit, die vooral bij hybride-motoren wordt toegepast. Deze olie is geschikt voor de laatste generatie moderne auto’s en heeft als belangrijkste voordeel een lager brandstofverbruik. Dat komt doordat de olie een goede weerstand biedt tegen wrijving en zorgt dat de motor ook bij lage temperaturen snel en eenvoudig start.

Welke 0W-20 olie heb ik nodig voor de motor in mijn auto?

0W-20 motorolie wordt onder andere door Volkswagen / Audi, Volvo en Toyota gebruikt. Steeds meer fabrikanten schrijven 0W-20 motorolie voor. In het instructieboekje (de handleiding) van uw auto vindt u exact welke 0W-20 olie u nodig heeft voor uw auto. Heeft u hier vragen over? Neem voor advies gerust contact op met ons of met uw dealer.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »