Tandwielkast-, leibaan-, compressor- en vacuümpompolie voor uw boot

De oliën van 0800-oliekopen.nl zijn speciaal ontwikkeld voor het smeren van de tandwielkast, de leibaan, de compressor en de vacuümpomp van uw boot. Door deze onderdelen regelmatig te smeren, beschermt u deze tegen roest, corrosie en slijtage. Daarnaast worden water en lucht snel afgescheiden.

Universele olie kopen voor uw boot

In ons assortiment vindt u diverse oliën van MPM, die breed inzetbaar zijn. Zo is de MPM Marine Engine Oil een motorolie geschikt voor gebruik in scheepsdieselmotoren, hydraulische systemen en licht belaste tandwielkasten. Speciaal voor gebruik in de eerste generatie normaal belaste benzine- en dieselmotoren in de scheepvaart. Ook wordt dit smeermiddel voorgeschreven in scheepskeerkoppelingen met grotere vermogens. De viscositeit van dit type is SAE 30.

Motorolie voor het smeren van de tandflanken

Om de tandflanken van uw schip of boot te smeren, gebruikt u de MPM Marine Gear Oil Propellor Drive. Dit is een minerale tandwielolie die optimale bescherming biedt. Speciaal bedoeld voor overbrengingen van mechanische koppelingen en haakse overbrengingen in de tandwielklast. Deze motorolie voldoet een de specificaties van SAE 90.

Regelmatig de vacuümpompolie verversen van uw boot

Wanneer u uw boot intensief gebruikt onder hoge temperaturen, verdwijnen de additieven langzaam uit het smeermiddel. Hierom is het belangrijk dat u ieder seizoen de motorolie ververst. Vervang het smeermiddel iedere keer (eens in de 1 a 2 jaar, afhankelijk van de hoeveelheid tochtjes die u heeft gemaakt) wanneer u uw boot winterklaar maakt. Op deze manier hebben zuren uit de oude olie geen tijd om de motor aan te tasten en kunt u in de lente met veel plezier het water weer op!

Heeft u vragen over het gebruik van vacuümpompolie voor uw boot?

Kies voor het juiste type smeermiddel en zorg ervoor dat je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan tijdens een vaartocht op het water. Komt u er niet uit? Kijk dan verder op onze website, of neem contact op met onze klantenservice.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »