Motorolie 15W40 voor vrachtwagens kopen

Iedereen in de transportsector wil de bedrijfskosten natuurlijk laag houden. De concurrentie is moordend en de trucks slurpen heel wat op. Wij van webshop 0800-oliekopen weten dat als geen ander en bieden u op deze site een selectie van populaire olietypes voor de vrachtauto die de kosten en efficiency van uw transport controleerbaar zullen verbeteren.

Profiteer van onze grote inkoop, want de twee veelgevraagde merken die wij voeren treft u nergens voordeliger. Dit zijn het alom bekende topmerk Mobil 1 en de motorolie van after market producent MPM.

Deze merken voldoen altijd aan de hoogste eisen en de laatste regelgeving. Met onze overzichtelijke webshop zijn wij een echte groeier in het Nederlandse oliewereldje omdat we precies de olie verkopen die ondernemers in de wereld van transport, automotive en de agrarische sector verlangen.

15W40 olie voor vrachtauto’s van IVECO, DAF, Scania e.v.a.

Motorolie in de viscositeitsklasse 15W40 wordt door tal van autoproducenten aangeraden in de gebruiksinstructie. Het is geschikt voor uiteenlopende prestatiegraden en niet voor niets biedt een webshop als 0800-oliekopen u ruime keus in deze gewilde categorie.

Als uw keuze valt op flacons van 1 liter dan zijn er verschillende opties van het after market merk MPM. Controleer op deze websites of de specificaties per flacon overeenkomen met uw gebruiksvoorschriften.

De MPM 15W40 Super High Performance is speciaal ontwikkeld voor dieselmotoren die langdurig veel moeten presteren, zowel met als zonder turbolading. Daarnaast gaat dit oliesoort de zogenaamde bore polishing tegen. En is het in staat om langere verversingsintervallen te kunnen maken.

Een populaire variant van Mobil 1 is hun type 1000 X1 15W40. Sterk reinigend effect op de motor, hogetemperatuursbescherming en slijtage en sludge krijgen weinig kans om toe te slaan. Deze olie is afgestemd op de voorwaarden van oudere motoren zonder DPF (Diesel Particulate Filters). Deze oliesoort wordt aanbevolen door ExxonMobil.

15W40 motorolie in grotere hoeveelheid van 20 liter

Een aanrader voor de grootverbruiker in transport is de Mobil 1 Delvac MX ESP 15W40, in een grote handige jerrycan van 20 liter. Dit is een zeer hoogwaardig olietype voor de actieve bestuurder van vrachtauto’s die een lange levensduur wenst van zijn motor.

Opmerkelijk is de lage emissie, terwijl de olie ook goed matcht met de wat oudere voertuigen. U kunt dit type gerust gebruiken voor elke zware toepassing, want de fabrikant garandeert dat naast de landbouw zelfs in de mijnbouw en steengroeves dit een veelgevraagd olietype is. Het wordt dan ook voorgeschreven voor specifieke types van vrachtautoproducenten als Mercedes, Volvo, Mack, Navistar en Caterpillar.

Bespaar op het olieverbruik van uw vrachtauto

Bedrijven met vrachtauto’s kunnen tot bijna drie procent besparen door het gebruik van de juiste olie tegen de scherpste prijs. Bij een webwinkel als 0800-oliekopen betaalt u altijd een gunstige prijs, of het nu een kleinverpakking of een bulkpakket is. Onderzoek de voorwaarden of vraag ons gerust om informatie!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »