ATF olie

Incl. btw

ATF-olie voor uw automatische transmissie

Heeft u ATF-olie nodig voor de automatische versnellingsbak in uw auto? Koop uw ATF-olie eenvoudig en goedkoop online bij 0800-oliekopen.nl! Als u uw ATF-olie vóór 14.00 uur bestelt, kunt u uw ATF-olie morgen al tegemoet zien!

Let op de specificatie van ATF-olie

Door de jaren heen is er een verwarrende reeks van diverse ATF-typen en -specificaties ontstaan. Wanneer u het verkeerde type ATF-olie gebruikt, kan dat technische problemen en kostbare schade aan uw automatische versnellingsbak veroorzaken. Zorg daarom dat de ATF-olie die u bijvult altijd minimaal voldoet aan de eisen van de fabrikant (OEM), of ze zelfs overtreft.

Weten welke ATF-olie u moet kopen?

Om te voorkomen dat u de verkeerde ATF-olie gebruikt, adviseren wij u om zorgvuldig het instructieboekje van uw auto te raadplegen. Hierin staat doorgaans de juiste specificatie ATF-olie vermeld. Kunt u de specificatie ATF-olie niet vinden? Neem dan contact op met uw dealer.

ATF-olie kopen van Mobil 1 en MPM Oil

Op 0800-oliekopen.nl vindt u een ruime keuze uit diverse soorten ATF-olie van de twee bekende kwaliteitsmerken Mobil 1 en MPM Oil. U kunt ATF-olie in diverse hoeveelheden bestellen, variërend van 1 tot 208 liter. Als u uw ATF-olie vóór 14.00 uur bestelt, wordt uw ATF-olie nog dezelfde dag verzonden en kunt u uw ATF-olie normaal gesproken morgen al tegemoet zien!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »