ATF olie

Incl. btw

ATF-olie voor uw automatische transmissie

Heeft u ATF-olie nodig voor de automatische versnellingsbak in uw auto? Koop uw ATF-olie eenvoudig en goedkoop online bij 0800-oliekopen.nl! Als u uw ATF-olie vóór 14.00 uur bestelt, kunt u uw ATF-olie morgen al tegemoet zien!

Let op de specificatie van ATF-olie

Door de jaren heen is er een verwarrende reeks van diverse ATF-typen en -specificaties ontstaan. Wanneer u het verkeerde type ATF-olie gebruikt, kan dat technische problemen en kostbare schade aan uw automatische versnellingsbak veroorzaken. Zorg daarom dat de ATF-olie die u bijvult altijd minimaal voldoet aan de eisen van de fabrikant (OEM), of ze zelfs overtreft.

Weten welke ATF-olie u moet kopen?

Om te voorkomen dat u de verkeerde ATF-olie gebruikt, adviseren wij u om zorgvuldig het instructieboekje van uw auto te raadplegen. Hierin staat doorgaans de juiste specificatie ATF-olie vermeld. Kunt u de specificatie ATF-olie niet vinden? Neem dan contact op met uw dealer.

ATF-olie kopen van Mobil 1 en MPM Oil

Op 0800-oliekopen.nl vindt u een ruime keuze uit diverse soorten ATF-olie van de twee bekende kwaliteitsmerken Mobil 1 en MPM Oil. U kunt ATF-olie in diverse hoeveelheden bestellen, variërend van 1 tot 208 liter. Als u uw ATF-olie vóór 14.00 uur bestelt, wordt uw ATF-olie nog dezelfde dag verzonden en kunt u uw ATF-olie normaal gesproken morgen al tegemoet zien!