5W30 motorolie

×
Viscositeiten
Samenstelling
Incl. btw

5W-30 motorolie kopen bij 0800-oliekopen

Wilt u 5W-30 olie kopen voor de motor van uw auto? Dan bent u op 0800-oliekopen.nl aan het goede adres! Bij ons kunt u 5W-30 motorolie van de topmerken Mobil 1 en MPM kopen in diverse hoeveelheden, maar altijd voor de scherpste prijs. Als u uw 5W-30 motorolie op werkdagen vóór 14.00 uur bestelt, heeft u de olie de volgende dag al in huis. Bovendien profiteert u bij bestellingen vanaf 50 euro van gratis verzending!

Uitstekende prestaties, perfecte bescherming

5W-30 motorolie is synthetische motorolie die naast een uitzonderlijk reinigingsvermogen ook uitstekende prestaties levert. Bovendien bieden 5W-30 motorolie van Mobil 1 en MPM perfecte bescherming tegen slijtage van de onderdelen van uw motor. Met deze topkwaliteit 5W-30 motorolie houdt u de motor van uw auto dus in perfecte conditie en hoeft u de vaak dure onderdelen van uw motor veel minder frequent te vervangen.

5W-30 olie voor roetfilters (diesel) en katalysatoren (benzine)

Met 5W-30 motorolie verlengt u niet alleen de levensduur van de motor in uw auto, maar behoudt u ook de efficiëntie van emissiereductiesystemen in uw auto. Hierbij kunt u concreet denken aan de katalysator (bij motoren op benzine) en het roetfilter (bij motoren op diesel; ook wel bekend als dieselpartikelfilter en afgekort als DPF of DRF).

Lager brandstofverbruik dankzij 5W-30 motorolie

Naast betere prestaties en betere bescherming heeft 5W-30 motorolie nog een voordeel: als u 5W-30 motorolie gebruikt in auto’s waarin deze olie wordt geadviseerd, kunt u ook het verbruik van uw auto verlagen.

Welke 5W-30 motorolie is geschikt voor de motor in mijn auto?

Wilt u weten welke 5W-30 motorolie voldoet aan de specificaties voor uw auto? Dan kunt u het instructieboekje (de handleiding) van uw auto raadplegen. Hierin staat precies welke motorolie door de fabrikant van uw auto wordt voorgeschreven.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »