5W30 motoroliën van Mobil 1 & MPM. Advies nodig? Bel GRATIS 0800-654356736

×
Viscositeiten
Samenstelling
Incl. btw

5W-30 motorolie kopen bij 0800-oliekopen

Wilt u 5W-30 olie kopen voor de motor van uw auto? Dan bent u op 0800-oliekopen.nl aan het goede adres! Bij ons kunt u 5W-30 motorolie van de topmerken Mobil 1 en MPM kopen in diverse hoeveelheden, maar altijd voor de scherpste prijs. Als u uw 5W-30 motorolie op werkdagen vóór 14.00 uur bestelt, heeft u de olie de volgende dag al in huis. Bovendien profiteert u bij bestellingen vanaf 50 euro van gratis verzending!

Uitstekende prestaties, perfecte bescherming

5W-30 motorolie is synthetische motorolie die naast een uitzonderlijk reinigingsvermogen ook uitstekende prestaties levert. Bovendien bieden 5W-30 motorolie van Mobil 1 en MPM perfecte bescherming tegen slijtage van de onderdelen van uw motor. Met deze topkwaliteit 5W-30 motorolie houdt u de motor van uw auto dus in perfecte conditie en hoeft u de vaak dure onderdelen van uw motor veel minder frequent te vervangen.

5W-30 olie voor roetfilters (diesel) en katalysatoren (benzine)

Met 5W-30 motorolie verlengt u niet alleen de levensduur van de motor in uw auto, maar behoudt u ook de efficiëntie van emissiereductiesystemen in uw auto. Hierbij kunt u concreet denken aan de katalysator (bij motoren op benzine) en het roetfilter (bij motoren op diesel; ook wel bekend als dieselpartikelfilter en afgekort als DPF of DRF).

Lager brandstofverbruik dankzij 5W-30 motorolie

Naast betere prestaties en betere bescherming heeft 5W-30 motorolie nog een voordeel: als u 5W-30 motorolie gebruikt in auto’s waarin deze olie wordt geadviseerd, kunt u ook het verbruik van uw auto verlagen.

Welke 5W-30 motorolie is geschikt voor de motor in mijn auto?

Wilt u weten welke 5W-30 motorolie voldoet aan de specificaties voor uw auto? Dan kunt u het instructieboekje (de handleiding) van uw auto raadplegen. Hierin staat precies welke motorolie door de fabrikant van uw auto wordt voorgeschreven.