Motorfiets 20W50 motorolie voordelig online bij 0800 Oliekopen

Motorliefhebbers die voor hun tweewieler de viscositeit 20W50 nodig hebben kopen dat nergens voordeliger dan bij een webshop als 0800 Oliekopen. Vanuit onze kennis over voertuigen en welke smeerolie tegen welke prijs het best is, bieden wij u vier types 20W50 motorolie voor motoren aan van het merk MPM. Dit is een after market merk, wat betekent dat een fabrikant met B-prijzen toestemming heeft van de bronfabrikant om volgens de nauwgezette specificaties van een A-merk motorolie te mogen raffineren. Met andere woorden: topkwaliteit smeermiddelen voor uw motor tegen een lage prijs.

De vier oliesoorten van viscositeit 20W50 uit onze webwinkel bieden allen een goede bescherming voor de natte koppelingen en de tandwielen, doordat ze effectief slib- en plakvorming tegengaan. De 20W50 opties van MPM zijn geschikt voor zowel crossmotoren, racemotoren, oldtimers als tourmodellen. Alle vier olietypes kennen een basis van hoogwaardige minerale olie voor modellen met een oliefilter van alle leeftijden. De additieven die bij deze viscositeitsklasse worden ingezet zijn vooral gericht op het voorkomen van corrosie, schuimvorming en slijtage, terwijl er een stabiele en vrij hoge viscositeitsindex van toepassing is. 

De 8 voordelen van 20W50 olie voor de motorfiets

  1. Uitstekende smeereigenschappen, ook bij een koude start, de motor loopt soepel alsof hij als nieuw is.
  2. Door het juiste oliegebruik is er minder brandstof nodig, wat een lagere CO2 uitstoot geeft.
  3. Hoge viscositeitsindex, waardoor de olie het hele jaar geschikt is.
  4. Zeer compatibel met rubber en klassieke afdichtingen.
  5. Er is minder verdamping en uitstekende afvoer van ophopend vocht en sludge.
  6. Biedt stabiliteit bij extremere klimaats- of wegsituaties.
  7. Minder kans op oververhitting en aantasting door roest of beschadiging van tandwielen, versnelling en andere vitale delen.
  8. Alle 20W50 varianten van 20W50 voldoen meer dan vereist aan de standaarden van de wetgever en de industrie

Tips bij het gebruik van 20W50 voor motoren

Controleer op welke viscositeitcode jouw motor het beste rijdt. Je komt achter deze belangrijke code via de oorspronkelijke aankoopgegevens, via de site van het motormerk of raadpleeg onze klantenservice.

Hou ook altijd rekening met de geadviseerde verversingstermijn en zorg dat je altijd een flacon of jerrycan motorolie 20W50 als reserve in huis hebt voor noodgevallen. Bij deze webshop voor olie hoef je geen verzendkosten te betalen als je meer dan vijftig euro bestelt. Andere types smeerolie zoals olie voor auto’s moeten nooit worden gebruikt voor motorfietsen om blijvende schade te voorkomen. Motorfietsen zijn immers hoogtoerig met een korte slag en moeten sneller dan bij andere voertuigen handelingen kunnen uitvoeren.

Vier soorten 20W50 smeerolie bij deze webshop te koop

Check deze pagina met soorten met alle soorten 20W50 en maak snel, gemakkelijk en tegen een lage prijs uw oliekeuze. Onze olie is te koop in een verschillende literinhoud.

Het populairst in het aanbod is de MPM 20W50 Multigrade Classic, die vooral veel wordt afgenomen door eigenaren van klassieke motoren. De ingenieurs van MPM hebben in hun labs op basis van uitvoerige testen het raffinement gemaakt dat het beste aansluit op motoren van voor de jaren tachtig. Veel liefhebbers van oldtimers koesteren uiteraard hun motorfiets en MPM geeft ze precies wat nodig is voor meer rijplezier en een langere levensduur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »