Motorolie 5W40 voor de vrachtwagen tegen gunstige voorwaarden

Als ondernemer met één of meerdere vrachtauto’s weet u hoe belangrijk de kwaliteit en het onderhoud is van uw truck. U bent er immers van afhankelijk en u en uw klanten en chauffeurs willen natuurlijk dat alles op rolletjes verloopt. Een onderdeel dat bijdraagt aan omzet, werkplezier en diverse andere zaken is de keuze voor het juiste soort motorolie voor uw trucks en andere voertuigen.

Als u als ondernemer met vrachtauto’s of andere voertuigen de juiste smeermiddelen met een goede prijs-kwaliteitverhouding wil hebben, neem dan eens een kijkje bij onze webwinkel met bijna tweehonderd types smeermiddelen tegen een acceptabele prijs. Wij zijn dealer in oliën van het topmerk Mobil 1 en het after market-merk MPM. Dit laatste betekent dat het olie is die buiten de grote merkfabrikant om op een
gecontroleerde wijze wordt nagemaakt. Het gaat hierbij dan om hetzelfde product van dezelfde kwaliteit, maar dan tegen een lagere prijs.

Prettige service bij uw online aankoop van 5W40 bij 0800-oliekopen.nl

Uiteraard voldoet elk product aan de eisen van de wetgever maar ook aan de wensen van de chauffeur en de ondernemer. De webwinkel 0800-oliekopen.nl is immers opgezet door mensen die gepokt en gemazeld zijn in de Nederlandse
oliesector. Of u voor uw vrachtwagens nou een literfles wil bestellen of een bulkpartij; er is van alles mogelijk. Een extra service is dat iedereen die boven de 50 euro bestelt niets hoeft te betalen voor de verzending. Als u voor twee uur bestelt leveren wij in principe altijd de volgende dag.

Nog eenvoudiger wordt alles als u een profiel op deze website aanmaakt. In dat geval hoeft u nooit meer een afleveradres in te voeren en heeft u op een makkelijke manier inzage in de bestellingen uit het verleden. U beschikt dan over hetzelfde gemak als onze vaste klanten, veelal professionele gebruikers zoals bijvoorbeeld transportbedrijven. Afrekenen kan via alle gangbare betaalmethoden.

Waarom kiezen voor 5W40 voor uw vrachtwagens?

Op basis van uitvoerige research in laboratoria leverde dit motorolie op voor zware toepassingen, aangepast aan de Euro 6 emissieregels maar ook als uw voertuigen nog onder een oudere versie functioneren. In ieder geval kan de nieuwe generatie motorolie voor vrachtwagens beter dan ooit bescherming bieden aan het motorblok, de betrouwbaarheid vergroten en dus uw kosten verlagen.

Voor iedere vervoerscategorie, van vrachtwagen tot bestelbusje, kunt u bij 0800-oliekopen.nl online een passend smeermiddel kopen. Wij hebben uiteenlopende hoeveelheden in ons aanbod in een can of een flacon, voor zowel een lage literinhoud als voor de grootverbruiker.

5W40 olie voor vrachtauto’s kan vele voordelen hebben

Deze synthetische motorolie werkt sterk reinigend op alle bewegende delen. Ook is dit olietype zeer beschermend voor elk motorblok waarvoor deze viscositeit is voorgeschreven. Bij de juiste viscositeitsgraad krijgt uw vrachtwagen minder reparaties en ook nog eens een langere levensduur. Goede olie is dus al met al een verantwoorde investering. Vuil krijgt minder kans bij een juiste oliedikte. De motor
hoeft minder hard hoeft te werken, dus de vrachtauto kan het met minder brandstof doen.

De olie van zowel Mobil 1 en MPM heeft types die zowel matchen met het DPF roetfilter (diesel) als de katalysator (benzine). Ontdek welk type van onze 5W40 het beste werkt voor uw truck. Diverse soorten zijn speciaal gemaakt volgens de behoeftes van vrachtwagenproducenten als Scania, MAN of DAF: olie speciaal voor zwaar en langdurig gebruik.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »