Voordelig 5W50 motorolie online kopen voor je motorfiets

Veel motorrijders gebruiken motorolie oftewel smeerolie in de viscositeitsklasse 5W50. Wij van webwinkel 0800 Motorolie weten dat en daarom bieden we je tegen lage prijzen maar liefst 15 soorten aan. Je vindt dus altijd wel de juiste smeerolie in ons assortiment. Je kan achterhalen of motorolie de goede is door in de user manual van je motor te kijken, anders het kenteken in te voeren op internet of anders contact op te nemen met onze helpdesk voor tips en informatie.

Iedereen die comfortabel wil motorrijden en een lange levensduur verlangt, moet natuurlijk met regelmaat het oliepeil controleren. Soms kan het voorkomen dat de laatste druppel in zicht is en je geen nieuw flacon motorolie hebt klaar staan in je schuur. Onze tip is dan ook om tijdig 5W50 motorolie te kopen. Koop je wat meer flacons olie voor je motor en gaat je bestelling boven de vijftig euro, dan schelden wij de verzendkosten kwijt. Dit maakt het dure motorrijden goedkoper! Check deze pagina met soorten met alle soorten 5W50 en maak snel, voordelig en makkelijk je keuze voor de olie die past bij jouw type motor.

Voordelen van de juiste motorolie

  1. Je motor blijft soepel draaien en het blijft een genot om erop te rijden.
  2. Met de juiste olie bespaar je brandstof en hebt je minder CO2 uitstoot.
  3. Minder verdamping en goede afdrijving van vuil en vocht.
  4. Heel snelle smering bij koude start.
  5. Stabiele oliefilm bij omstandigheden die veel van de motorfiets vragen.
  6. Geen roestvorming en minder slijtage van tandwielen, versnellingsbak en natte koppelingen.
  7. Kleinere kans op oververhitting, dus een langere levensduur van je motor.
  8. Onze olie overtreft of voldoet aan de verwachtingen van motorfietsproducenten wereldwijd.

Webwinkel met 5W50 smeerolie in verschillende literinhoud

Wij bieden je de motorolie in een diverse literinhoud, in flacons, jerrycans of vaten. We hebben minerale olie en synthetische en semi-synthetische motorolie. Webshop 0800 Oliekopen heeft een overzichtelijk aanbod van twee merken die het goed doen bij motorfietsen. Dit zijn het alom bekende merk Mobil 1 en de toonaangevende after market dealer MPM. Hieronder beschrijven we de types 5W50 die het populairst zijn onder de eigenaren van een motor en hem laten lopen als een zonnetje!

De populairste soorten 5W50 voor motorfietsen uitgelicht

De MPM Oil 2-takt Racing Extreme Synthetic Ester

Deze volledig synthetische variant is speciaal op de markt voor het gebruik van wedstrijdmotoren die optimaal moeten presteren. Door de continue verschoning blijven de zuigerveren verstoken van vuil en kunnen daardoor optimaal functioneren. Deze olie combineert goed met brandstof met een hoog octaangehalte en daardoor qua mengsmering toepasselijk voor crossmotoren en quads.

De Mobil 1 Extra 2T

Een uitstekende reukloze semi-synthetische tweetakt motorolie. Olietype Extra 2T wordt geroemd om de slijtagebescherming en het tegengaan van eventuele roestvorming. Door het groene karakter blijven de bougies en de afsluiter langer in goede staat en is er minder kans op problematiek voorafgaand aan ontstekingen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »