Motorolie viscositeit 10W60 voor trucks

×
Viscositeiten
Samenstelling

10W60 voor de transportsector snel en voordelig online kopen

U wil uw bedrijfskosten natuurlijk zo laag mogelijk houden en zit al helemaal niet te wachten op een vrachtauto die stil komt te staan. Daarnaast is olie een hoge kostenpost in de transportsector. De webwinkel 0800-oliekopen helpt u daarom een handje met de koop en advies van uw smeermiddelen. Wij hebben veel expertise in de wereld van transport en spreken uw taal. Behalve het kopen van smeermiddelen voor vrachtauto’s mag u ons dan ook rustig raadplegen voor advies en vragen.

Onze opzet is simpel: wij verkopen tegen scherpe prijzen de veelgevraagde types olie van de twee merken die wij voeren: het A-merk Mobil 1 en MPM, de marktleider van de after market (originele producten volgens de OEM-norm). Deze merken voldoend altijd aan de hoogste eisen en de laatste regelgeving die u mag en kan verwachten van een oliefabrikant. Doordat wij precies de olie verkopen die professionals uit de wereld van transport, automotive en de agrarische sector verlangen, weten steeds meer klanten ons te vinden.

Motorolie van viscositeit 10W60 voor vrachtvervoer

Wij bieden u motorolie met de viscositeitscode 10W60 aan in verpakkingen van 1 en 5 liter. Een hogere viscositeit als deze bevordert door de dikte van de oliefilm de olieverbranding bij de wat oudere vrachtwagens. Houd er rekening mee dat wij uw verzendkosten betalen als u een bestelling van meer dan 50 euro plaatst. Koop dus altijd wat ruimer in voor uw wagenpark om nog voordeliger olie voor uw truck en vrachtauto’s te kopen! Hieronder treft u onze voorkeuren voor 10W60 motorolie als het aankomt op een goede prijs-kwaliteitverhouding.

MPM 10W60 Premium Synthetisch Sport

Deze MPM 10W60 Premium Synthetisch Sport olie wilden wij graag aan ons assortiment toevoegen vanwege de goede resultaten voor uiteenlopende motoren die een regelmatige hoge belasting moeten doormaken. Volgens testen zijn ze geschikt voor een high performance onder extreme omstandigheden. De superieure smeerfilm is immers goed berekend op hoge temperaturen of een zeer lange rit op hoge snelheid.

Vanzelfsprekend beschermt deze olie uitstekend tegen het slijten en wrijven van de vitale bewegende delen van de motor van de vrachtwagen. Dit type voldoet aan de specs van API SL/CF en ACEA A3/B3 en A3/B4. Ook staat deze 10W60 garant voor een veilige smering bij startmomenten na langdurige stilstand. In feite kunt u altijd rekenen op stabiliteit en betrouwbaarheid met dit type, precies zoals u het wil dus!

Mobil 1 Extended Life 10W60

De Mobil 1 Extended Life 10W60 is een type olie die veelgevraagd is onder eigenaren van de wat oudere vrachtauto’s. Mobil komt hiermee tegemoet aan de wensen en eisen van de trucker die alles uit zijn voertuig wil halen. Bij de ontwikkeling is vooral sterk ingespeeld op het zeer langdurig moeten presteren van vrachtauto’s. Ook bevat deze olie een zogeheten seal conditioner om eventuele lekkages te voorkomen. Daarnaast zorgt het net als alle eigentijdse types motorolie voor een verlaging van de slibvorming, er is minder kans op wrijving en slijtage.

De 10W60 van Mobil 1 wordt door diverse autofabrikanten aanbevolen voor gebruik. Naast het gebruik bij vrachtwagens wordt 10W60 ook toegepast voor race toepassingen. Raadpleeg wel altijd de bestuurdershandleiding van uw voertuig om de viscositeitsklasse te controleren en wijk hier bij voorkeur nooit van af!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »