Differentieel en versnellingsbakolie voor uw boot

Wanneer u in het bezit bent van een boot met buitenboordmotor - een sloep, een rubberboot of een consoleboot - is het van belang dat u het juiste type transmissie-olie hiervoor gebruikt. Transmissie-olie is een type olie, speciaal bedoeld voor de versnellingsbak en aanverwante onderdelen (zoals het differentieel). Onmisbaar dus voor uw geliefde boot! Bestel eenvoudig versnellingsbak en differentieel olie bij 0800-oliekopen.nl.

Regelmatig olie verversen van de versnellingsbak en het differentieel

In de loop van de tijd neemt de kwaliteit van de transmissie-olie van uw boot af, waardoor de kwaliteit van de versnellingsbak van uw boot achteruit zal gaan. Wanneer u deze olie tijdig ververst, dan zal dit betere prestaties opleveren! Zo wordt de levensduur van de tandwielen en het differentieel verlengd, bovendien wordt hiermee het brandstofverbruik door uw voertuig aanzienlijk verminderd.

MPM olie kopen voor uw versnellingsbak en differentieel bij 0800-oliekopen.nl

Wij verkopen diverse typen smeermiddelen voor de versnellingsbak van uw boot. Zo bieden wij MPM Marine Engine Oil SAE 30 aan, welke geschikt is voor scheepsdieselmotoren, hydraulische systemen en licht belaste tandwielkasten. Daarnaast laat de fabrikant weten dat deze ook geschikt is voor scheepskeerkoppelingen met grotere vermogens. Ideaal voor gebruik in de eerste generatie normaal belaste benzine- en dieselmotoren in de scheepvaart. Speciaal voor een optimale bescherming van de tandflanken bieden wij de MPM Marine Gear Oil Propellor Drive (SAE 90) aan, een minerale tandwielolie met 'extreme pressure' eigenschappen. Bent u op zoek naar een minerale olie die geschikt is voor het gebruik in de keerkoppeling en stuursystemen? Bestel dan de MPM Marine Oil Reversing Clutch. De variant Marine Gear Oil Sterndrive High Performance biedt een maximale bescherming aan Z-drive units en schroefas overbrenging van buitenboordmotoren. Ook resulteert het gebruik van deze High Performance olie in een langere levensduur van de tandwielen.

Wees u bewust van het belang van het juiste smeermiddel voor uw boot en denk goed na welk type olie geschikt is voor uw boot! Tijdens het bestellen van de olie kunt u kiezen uit verpakkingen van 1 tot aan 205 liter, afhankelijk van de grootte en gebruiksfrequentie van uw boot.

Vragen over het bijvullen van de versnellingsbakolie van uw boot

Heeft u vragen over het verversen, bijvullen of kiezen van de olie voor uw versnellingsbak? Neem dan (tijdens kantooruren) contact op met onze klantenservice. Naast olie voor uw versnellingsbak en differentieel, bieden wij ook motorolie aan voor uw boot. Let wel op: gebruik uitsluitend olie die geschikt is voor boten. Bent u op zoek naar versnellingsbakolie voor uw motorfiets, auto of truck? Kijk dan verder op onze website.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »