10W-40 motorolie kopen bij 0800-oliekopen

Heeft de motor van uw auto 10W-40 olie nodig? Op 0800-oliekopen.nl kunt u zeer goedkoop topkwaliteit 10W-40 motorolie van Mobil 1 en MPM kopen! Bestel uw 10W-40 motorolie op werkdagen vóór 14.00 uur, dan kunt u de olie de volgende dag al tegemoet zien. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verzonden!

Wat zijn de voordelen van 10W-40 motorolie?

Ten opzichte van een minerale 15W-40 motorolie biedt semi-synthetische 10W-40 motorolie een langere levensduur van de motor en betere bescherming tegen slibvorming en slijtage. Semi-synthetische 10W-40 olie is ontwikkeld voor benzine-, LPG- en dieselmotoren van personenauto’s en bestelwagens die normaal worden belast. De olie heeft minerale olie als basis, maar onder hoge druk en hoge temperaturen wordt de olie ontdaan van onverzadigde koolwaterstoffen door waterstof en andere katalysatoren. Daardoor wordt de olie stabieler en beter bestand tegen hoge temperaturen, met een betere viscositeit.

Welke 10W-40 olie is geschikt voor de motor in mijn auto?

In het instructieboekje (de handleiding) van uw auto kunt u vinden welke 10W-40 motorolie voldoet aan de specificaties die door de fabrikant van uw auto worden voorgeschreven. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op of raadpleeg uw dealer.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »