Groothandel voor smeerolie, motorolie en aanverwante producten

Olie groothandel uit Salland met landelijke dekking

U bent op zoek naar een olie leverancier voor een specifieke of juist diverse toepassingen denk aan onder anderen: Automotive, Industrie, Transport, Zeevaart en Landbouw? 

Bij 0800-oliekopen.nl bent u niet alleen aan het juiste adres voor kleine verpakkingen. Juist voor de zakelijke (B2B) markt beschikken wij over de juiste kennis en de scherpste prijzen. Door onze zeer uitgebreide en diepe kennis kunnen wij u een gedegen advies geven over welk type olie u het beste kunt gebruiken tegen uiteraard de scherpste prijzen. 

Benieuwd naar wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Bel gratis (0800 - 654 356 736) of mail ons ([email protected]) direct en ontdek de kennis en ervaring van 0800-oliekopen.nl!

0800-oliekopen.nl voor de agrarische sector

Ook de ontwikkeling in de landbouwmachines staan niet stil en eisen daarom steeds meer specifieke smeermiddelen. De tijd dat de motor, transmissie en het hydraulisch systeem met één product werd gesmeerd is voorbij. 0800-oliekopen heeft een uitgebreid assortiment van smeermiddelen dat voldoet aan de eisen van de belangrijkste agrarische toepassingen. 

Prijs en kwaliteit voor de automotive! 

0800-oliekopen levert de smeermiddelen voor de automotive sector van klein verpakking tot bulk leveringen. Al onze producten voldoen aan de laatste specificaties van de autofabrikanten. 0800-oliekopen levert de smeermiddelen van een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Zeer specifieke kennis in de transport sector

Voor transporteurs is brandstof een grote kostenpost. Door hier de juiste motoroliën en transmissie oliën te gebruiken kunt u hierop besparen en wel tot 2,6 %. Belangrijk daarbij is dat 0800-oliekopen, smeermiddelen verkoopt die de goedkeur hebben van alle grote truck- en bedrijfsmotorfabrikanten. 

De juiste partner in prijs en advies voor de industrie

0800-oliekopen levert u de smeermiddelen voor verschillende branches in de industrie. Denkende aan de voeding, papier, energie en proces industrie.

In deze branches worden er zeer strenge eisen gesteld aan de smeermiddelen. Onze producten voldoen ruimschoots hier aan. Wij kunnen u het juiste advies geven en met de juiste smeermiddelen besparingen opleveren.

Olieleverancier van uitsluitend top merken

0800- oliekopen wil voor klanten alleen kwaliteit leveren, daarom werken wij alleen met kwaliteitsproducten. Onze olie merken Mobil en MPM voldoen aan de laatste eisen / specificaties van de fabrikanten. We zijn in staat om telkens weer de nieuwste producten met de laatste voorschriften te leveren.

0800-oliekopen levert u de kwaliteit, die u aan uw klanten wilt geven. Hieronder een overzicht van de verschillende producten. Let op! Prijzen zijn voor consumenten, wilt u weten wat uw prijs als zakelijke afnemer is? Neem direct contact met ons op!

Producten:

  • Motorolie
  • Versnellingsbakolie
  • Cardan olie
  • Remvloeistof
  • Voorvork olie
  • Antivries
  • Koelvloeistof
  • Doorsmeervet

Merken:

  • MPM
  • Mobil
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »